Manon Enschede-Dost 
    Boeken & lesmateriaal & Motif_Manon

Motif_Manon

Schilderen doe ik al jaren, maar nu ik aquarelleren heb ontdekt, ben ik niet meer te stoppen. Wat een prachtige kleuren en wat een verrassende effecten kun je hiermee creëren. Daarom wil ik heel graag mijn creaties met je delen. 

De naam Motif_Manon staat voor het maken van motieven, tekeningen en schilderijtjes met aquarel- en acrylverf. Mijn motief om te creëren is om iets nieuws te maken waar ik blij van word als ik ernaar kijk. Ik hoop dat dit ook voor jou geldt! Motief, Motiv, Motive of Motif, of je nu Nederlands, Duits, Engels en Frans spreekt: ik hoop dat mijn creaties je aanspreken en je motiveren er met plezier naar te kijken!


Workshop      Loose Watercolor Flowers
nieuwe aquareltrend, losse motieven uit de natuur, levendig en fris!

Voor beginners, ervaring is niet nodig!

Je vindt het leuk om creatief te zijn, je wilt graag iets nieuws ontdekken en maken, je wilt leren door te doen, verras jezelf dan met de mooie creaties die jij gaat maken!

In deze workshop leer je om LOOSE te laten en met een paar penceelstreken losse bloemmotieven te schilderen. Loose Watercolor betekent letterlijk losjes, ongedisciplineerd en luchtig schilderen met waterverf. Het is een zeer vrije en ongedwongen schildertechniek. Je zult verrast zijn, hoe snel ook jij prachtige bloemcreaties tevoorschijn kunt toveren.

In mijn gezellige thuisatelier in Noord Deurningen of op locatie in Oldenzaal, Enschede en Hengelo leer je alles wat je nodig hebt om een goed begin te maken in de Loose Watercolor: basiskennis, materiaalkunde, opwarmoefeningen, technieken, tips en trucs. Ook zonder ervaring kun je deelnemen. Je zult verbaasd zijn wat ook jij kunt maken! Je gaat na afloop naar huis met je eigen creatie, ingelijst en wel!

Waar: Noord Deurningen, Oldenzaal, Enschede, Hengelo

Kosten: € 45,00 per persoon

De workshop is geschikt voor minimaal 4 personen. Het maximale aantal deelnemers hangt af van de locatie. 

Inbegrepen is

- 1 vel aquarelpapier, formaat 24 x 30 cm
- 1 vel aquarelpapier om te oefenen
- Schilderijlijstje
- Gebruik van pencelen en verf
- Koffie of thee met een heerlijke lekkernij
- Glaasje wijn of frisdrank met iets te knabbelen
Aan het einde van de avond neem je je eigen ingelijste schilderij en één of meerdere kleine kaartjes mee naar huis!

Dus wil je een gezellige avond en creatief bezig zijn, meld je dan nu aan. Vraag of je moeder, zus, vriendin, buurvrouw of collega ook mee wil en kom samen lekker genieten!

De eerstvolgende workshops zijn op 

- 11 mei van 19:00 - 22:00 uur in Noord Deurningen

- 11 juni van 14:00 - 17:00 uur in Oldenzaal

Belangstelling? Vragen? Andere datum? Neem contact met mij op en ik vertel je graag meer!  

E-mail: info@manonenschede.com 

WhatsApp: 06-43615612


Fleurs de Drôme!


 Jungle!

 
 
 
 
E-Mail
Anruf
Infos